Det Gule Pakhus

Har du lyst til at indgå i et fællesskab, hvor kreativitet, musik, street art og skateboarding er på hovedmenuen? Drømmer du om at lære at spille et instrument, stå på en scene, planlægge events eller koncerter, eller mangler du bare et sted at høre til og udvikle dig i samspil med andre unge - så er DGP lige noget for dig.

DGP er et kulturhus og et værested, og danner ramme for aktiviteter søsat af byens unge. Som bruger af huset har du mulighed for at deltage i stormøder og få indflydelse på nuværende aktiviteter, mens du samtidig kan bidrage til udvikling af nye tiltag.

Huset rummer bl.a. et udlejningsøvelokale med diverse instrumenter (som kan anvendes for en flad 20´er pr. time), et kreativt værksted, køkken, koncertsal, studiefaciliteter og meget mere. Du kan altid henvende dig telefonisk eller personligt eller på facebook (hvor der også opslås information om kommende møder), hvis du vil høre mere om dine muligheder i huset.

Det Gule Pakhus er også et spillested, og der afholdes flere koncerter og jam-aftener hver måned. Der er adgang for alle.

Vi ser frem til at lære dig at kende.

Se evt. mere her: https://www.facebook.com/detgulepakhus/

Klubleder Det Gule Pakhus

Simon Lundvig

Det Gule Pakhus

Tlf. 24 99 87 37

Top
Thrane.nu