Vælg en side

UngStensballe

Ungdomsklubben i Stensballe er et tilbud til alle områdets unge, som enten er på vej ind i- eller allerede er godt i gang med ungdomslivet. Man finder os i hjertet af udskolingsområdet på Stensballeskolen. Vi glæder os til at se dig!

I klubben kan du altid komme forbi og hænge ud med dine kammerater, men klubben er også et sted, hvor du kan møde nye venner. I klubben kan du være med til alverdens sjove aktiviteter, fordybe dig i kreative projekter, tage med på ture, spille en omgang ’rundt om bordet’, game i vores gamerhule, købe en slushice og tage en slapper på sofaen – og meget meget mere!

Klubben er også et sted, hvor du hver dag bliver mødt af nogle gode voksne, der er med på en masse sjov, men som også altid står klar med lyttende ører eller et par gode råd.

Hvis du er til kreative projekter kan vi lave smykker, tegne og så laver vi også mad sammen engang imellem.

Ud over hverdagen i klubben, får du også mulighed for at deltage i arrangementer og forskellige spændende hold i Horsens Ungdomsskole. Det er gratis at blive meldt ind i klubben.

Hos os har alle medbestemmelse! Hvis du har en god idé, så står vi klar til at hjælpe dig, så projektet kan blive gennemført.

Vi ses!

ÅBNINGSTIDER:

Mandag 18:00 – 21:00

Onsdag 18:00 – 21:00

Torsdag 18:00 – 21:00

ADRESSE:

Bygaden 59

8700 Horsens

Følg med her!

Facebook icon
Instagram icon

KONTAKT

Helle Vognsen-Hansen

Klubleder Stensballe

Tlf. 24 60 65 77

hvha@horsens.dk