Persondatapolitik

Horsens Ungdomsskoles politik vedr. kunders og samarbejdspartneres persondata

Generelt om oplysninger

I denne persondatapolitik kan du læse mere om, hvordan Horsens Ungdomsskole behandler persondata og cookies.

Persondata dækker enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Persondata omfatter oplysninger som fx kunders kontaktoplysninger, søgeadfærd og købs historik.

En cookie er en lille tekst fil, der bliver lagt på din maskine, når du færdes på Horsens Ungdomsskoles hjemmesider. En cookie bruges til at registrere, hvilke af vores sider du er på, og hvor længe, men giver os ikke information om, hvem du er.

Hvilke persondata modtager Horsens Ungdomsskole?

Horsens Ungdomsskole registrerer data om dig som kunde som en nødvendig del af et kontraktforhold med dig, herunder ved køb af varer og ydelser hos os.
Fra kunder og samarbejdspartnere modtager vi almindelige kontaktoplysninger samt evt. betalingsoplysninger og får ved køb og salg oplysning om købs/salgshistorik, og de data er Horsens Ungdomsskole dataansvarlig for. Retsgrundlaget for at behandle de nævnte persondata er databeskyttelsesforordningens artikel 6, litra b) og f), hvor vi har en legitim interesse i at behandle disse almindelige oplysninger som led i drift og udvikling af virksomheden.

Når du færdes på Horsens Ungdomsskole hjemmesider, indsamles oplysninger om din IP-adresse, din browser og evt. brugernavn samt hvilke af vores sider du færdes på og hvornår.

Ønsker du ikke at Horsens Ungdomsskole behandler dine persondata, kan det hindre køb af varer eller ydelser hos os.

Hvad bruges personoplysningerne til?

Horsens Ungdomsskole behandler oplysninger om kunder og samarbejdspartnere for at kunne opfylde vores forpligtelser overfor dig som kontraktpart.

Hvem videregiver Horsens Ungdomsskole personoplysninger til?

De personoplysninger, du afgiver til Horsens Ungdomsskole som led i en kontrakt, bruger vi til at gennemføre aftalen med dig. I den forbindelse overfører vi persondata til vores underdatabehandler, der er baseret i Danmark og som også er underlagt persondatareglerne.

Herudover videregives dine persondata ikke, og dine persondata sælges ikke til tredjemand.

Hvordan beskyttes dine data?

Horsens Ungdomsskole er forpligtet til, at sørge for beskyttelse af dine data. Horsens Ungdomsskole træffer sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven.
 Heri ligger også, at dine data korrigeres, hvis vi opdager fejl i dine data, og at dine data slettes, når vi ikke længere har pligt til at opbevare de data og i øvrigt når de ikke længere er relevante, typisk fem år efter ophørt forretningsforbindelse eller efter sidste kontakt ved køb af varer eller services.

Særligt om cookies

Horsens Ungdomsskole bruger cookies på sit website, og ved at benytte vores side accepterer du dette. En cookie er en lille fil, som bliver gemt på din enhed, f.eks. computer, tablet eller smartphone. Den bruges til at genkende de enheder, der besøger vores side.

Besøgsstatistik og brugeroplevelse

Vi bruger cookies til at understøtte funktioner, som f.eks. dele-knapper, og til at undersøge, hvordan hjemmesiden bliver brugt. Cookies gør det muligt for os at udarbejde statistik over brugernes anvendelse af hjemmesiden og til at optimere sidens indhold. Vi kan f.eks. se, hvor mange besøgende hjemmesiden har, og få indsigt i brugernes tilgang til og adfærd på siden og dermed mulighed for at forbedre brugeroplevelsen.

Annoncering

Vi bruger desuden cookies til at vise dig relevante annoncer. Vi kan også bruge cookies til at finde ud af, om en person, der har set en annonce, senere besøgte og foretog en handling på vores hjemmeside (f.eks. udfyldte vores kontaktformular).

Deling af oplysninger med tredjepart

Vi deler oplysninger fra cookies med tredjepart, da vi bruger Google Analytics til at generere statistik om brugernes adfærd på vores website og til annoncering på Google, Facebook og LinkedIn. For information om indsamling og deling af personoplysninger henvises til vores persondatapolitik. Se listen over tredjeparts samarbejdspartnere, som gemmer cookies på Horsens Ungdomsskoles website:

  • Google
  • Facebook

Dine rettigheder

Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger, vi har registreret om dig og få en kopi af dine data samt til dataportabilitet, hvis det er relevant. Derudover kan du i henhold til persondatalovgivningen forlange forkerte oplysninger rettet, gøre indsigelse mod behandling eller få dine oplysninger begrænset - eller slettet, hvis vi ikke er forpligtet til at behandle dem. På Datatilsynet.dk kan du læse mere om dine rettigheder.

Hvis du har spørgsmål til Horsens Ungdomsskoles behandling af dine data eller af vores hjemmesiders brug af cookies eller ønsker flere oplysninger, kan du henvende dig til Horsens Ungdomsskole per telefon, e-mail eller post. Kontaktoplysningerne fremgår på vores hjemmeside.

Ønsker du efter henvendelse til Horsens Ungdomsskole at klage over behandlingen af dine persondata, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet.

Top
Thrane.nu