Knallertundervisning

I følge færdselsloven skal du, for at køre på knallert, være fyldt 15 år og have et knallertkørekort. Dette får du, når du har gennemgået Ungdomsskolens knallertundervisning og bestået teoriprøve og køreprøve.

Du skal have 8 timers Førstehjælp og 30 timers knallertundervisning.

Ungdomsskolen opkræver 650 kr. til dækning af knallertkørekort og undervisningsmateriale. Vi stiller knallert, vest og hjelm til rådighed. 

Førstehjælpsundervisning til knallert - 8-timers førstehjælpskursus til knallert

Du skal have 8 timers førstehjælp til knallert. På kurset vil du bl.a. lære Færdselsrelateret førstehjælp og ”Hjerte-lunge-redning”. Tilmelder du dig et knallerthold, så er du AUTOMATISK TILMELDT et førstehjælpskursus. Førstehjælpsundervisning foregår i Ungdomsskolen, Den Grå Fabrik, Falstersgade 24, Salen stueetagen, 8700 Horsens, og du bliver undervist af en uddannet Førstehjælpsinstruktør. 

Holdstart

Teoriundervisningen afholdes på nedenstående adresse og det er også herfra vi starter kørselsundervisningen.

 

Knallertkøreskolen i Horsens

Endelavevej 5

8700 Horsens

 

Tilmelding

Klik på knallert tilmelding på forsiden og se hvilke knallerthold Ungdomsskolen kan tilbyde lige nu. Er der ingen åbne hold, så kontakt da venligst kontoret for yderligere info på telefon: +4576291515. 

Specielt for nuværende og kommende efterskoleelever

Ungdomsskolen tilbyder ekstraordinær knallerthold for efterskoleelever i sommerferien og efterårsferien - ring til Ungdomsskolens kontor på tlf 76291515

 

UngHorsens Aktiviteter

Spot on

Knallertundervisning

Karin Nørlund Jakobsen

Skolesekretær

Tlf. 76 29 15 15

Top
Thrane.nu